• Målgruppe: alle klassetrin
  • Fag: kristendomskundskab, dansk, billedkunst
  • Tidsforbrug: 2-5 lektioner + transport til kirke
  • Projektperiode: hele året – se datoer for kirkeudstillinger til højre

www.esbjergevangeliet.dk

EsbjergEvangeliet

– Bibelens historier fortolket i billeder

Gå på opdagelse i det 22 meter lange billedtæppe af kunstneren Erik Hagens, der fortolker Bibelen og Danmark i nutidige, samfundsorienterede billeder.

Der er mange muligheder for at slå ned på interessante steder i værket, og man kan gøre det på mange niveauer af fordybelse.

Bag værket findes en hjemmeside, hvor eleverne kan arbejde i dybden med motiverne fra EsbjergEvangeliet med tilhørende opgaver og undervisningsforslag.

EsbjergEvangeliet vil turnere blandt kirker i Odense i skoleåret 2018- 2019. Se nærmere herunder for datoer.

Det er også muligt at få stillet EsbjergEvangeliet op på sin skole, hvis et egnet lokale kan findes.

• EsbjergEvangeliet – 22 meter langt billedtæppe
  • Online it-platform med lærervejledning og elevopgaver (login fås ved tilmelding).

Datoer for udstilling af EsbjergEvangeliet i kirker i Odense:

17.-21. september (uge 38): Munkebjerg Kirke