• Målgruppe: alle klassetrin
  • Projektperiode: efter aftale

www.esbjergevangeliet.dk

EsbjergEvangeliet

– Bibelens historier fortolket i billeder

Gå på opdagelse i det 22 meter lange billedtæppe af kunstneren Erik Hagens, der fortolker Bibelen og Danmark i nutidige, samfundsorienterede motiver.

Der er mange muligheder for at slå ned på interessante steder i værket, og man kan gøre det på mange niveauer af faglig fordybelse. Bag værket findes en hjemmeside, hvor eleverne kan arbejde i dybden med motiverne fra EsbjergEvangeliet med tilhørende opgaver og undervisningsforslag.

EsbjergEvangeliet vil turnere blandt kirker i Odense i skoleåret 2020-2021. Se nærmere herunder for datoer.

Ved tilmelding skal man angive, hvilken dato og kirke, man er interesseret i – så laves en aftale efterfølgende. Angiv gerne flere mulige datoer.

OBS! Det er også muligt at få stillet EsbjergEvangeliet op på sin skole, hvis et egnet lokale kan findes. Hvis det ønskes, kan der afholdes et lokalt lærerkursus for skolens lærere i forbindelse med opstilling.

• EsbjergEvangeliet – 22 meter langt billedtæppe
  • Online it-platform med lærervejledning og elevopgaver (login fås ved tilmelding).

Oversigt over udstilling af EsbjergEvangeliet i kirker i Odense

Uge 37: Fredens Kirke

Uge 38: Hjallese Kirke

Uge 39: Hjallese Kirke

Uge 40: Odense Domkirke

Uge 11: Munkebjerg Kirke

Flere datoer kan forekomme i løbet af året.