• Fag: kristendomskundskab
  • Tidsforbrug: 6 lektioner
  • Projektperiode: hele året

Bustider ved Odense Politigård tæt ved.

I al evighed

– efterlivet, universet og næsten

I dette filosofiske projekt skal eleverne tumle med nogle store temaer som forestillingen om efterlivet, universets uendelighed og forholdet til næsten.

Omdrejningspunktet er en interaktiv teaterforestilling udviklet af Carte Blanche, der har til huse i Viborg.

Den interaktive teaterforestilling foregår i Vor Frue Kirke i Odense og danner rammen for de temaer, projektet tager fat i.

Da ikke alle klasser har mulighed for at komme til teaterforestillingen, har vi udviklet et alternativt forløb, hvor eleverne kommer på en lydrejse i den lokale kirke.

Om teaterforestillingen

I teaterforestillingen med teatergruppen Carte Blanche bliver eleverne inviteret ind i Carte Blanches
teaterforestilling ”I al evighed”.

Oftest foregår teater på en scene, som publikum kigger op på. Det er skuespillerne, der har ordet og initiativet. De fører publikum med sig ind i en fortælling eller et univers, som publikum ikke har indflydelse på.
Sådan er det ikke hos Carte Blanche. Her er der ingen scene og ingen publikumspladser.

Dem, der kommer og oplever teaterstykket, er ”besøgende” eller ”deltagere” i en ramme, som skuespillerne har defineret. Og i den ramme handler det om at gå på opdagelse, sanse og undre sig.

Da ikke alle klasser har mulighed for at komme til teaterforestillingen, er der udviklet et alternativt forløb, hvor eleverne kommer på en lydrejse i den lokale kirke.

Teaterforestilling i Vor Frue Kirke:

Mandag 5. oktober 2020
Kl. 11.00 – (booket)
Kl. 13.00 – 19 ledige pladser (18 elever+lærer)

Vor Frue Kirke
Frue Kirkestræde 10