Information om kurset

• Tilmeldingsfrist: 1. september 2021
  • Tilmelding: klik her

LÆRERKURSUS: MONSTRE PÅ SPIL

– monstrologi og æstetiske læreprocesser

Som optakt til dette års landsprojekt fra de folkekirkelige skoletjenester afholdes der et kursus for lærere, der ønsker en indføring i projektet og dets (uhyrlige) baggrund.

Kurset knytter sig til projektet Monstre på spil – i kristendom, myter og folketro. Projektet er lavet til indskolingen og beskrives nærmere her.

Kursusindhold

Introduktion til projektet ved skoletjenesten

Indføring i monstrologi for begyndere ved lektor og bibelforsker Søren Holst
Hvilke monstre er der i Bibelen? Hvorfor er de der? Hvad får mennesker til at fortælle om monstre? Hvad har vi ud af det? Og hvad med det største monster af dem alle: Djævelen?

Workshop: Æstetiske læreprocesser ved skuespiller og cand.pæd. Susanne Bøgeløv Storm
Praktiske øvelser i læringsteater med fokus på de konkrete tableauøvelser der indgår i projektet. Undervejs
korte teoretiske input om æstetiske læreprocesser.

Undervejs vil der være en pause med kaffe og brød.

Endeligt program for dagen sendes til deltagerne efter tilmeldingsfristen 1. september 2021.